06-08-11

Vorderingen juli

Ik had al eens aangekondigd dat ik een ander klein werkje tussendoor zou nemen, maar het komt er niet. Ik wordt steeds weer aangetrokken door dit megawerk. Ik moet me inhouden in het weekend, anders zou ik heel de dag borduren, maar het werk in de tuin en in huis moeten ook nog gedaan worden.

Ik wou aan “Sebastian Rose” beginnen, maar de stof in het pakket vind ik niet leuk en ik wou hem op de zelfde stof maken als ik “Sebestian” gemaakt had. Maar nu kan ik die stof niet terugvinden. Ik ben vrij zeker dat ik nog een grote lap heb liggen van die Rustico, maar heb hem niet op de juiste plaats opgeborgen en nu weet ik niet waar de lap stof ligt. Ik zal eens op zoektocht moeten gaan in huis. Ik hoop dat ik hem niet heb weggegeven, want ik denk niet dat ze diezelfde stof nog maken/verkopen.

Dan wou ik ook een boekenlegger beginnen, maar dat laat ook op zich wachten. Ik ben er nog niet uit wat voor stof ik hiervoor ga gebruiken. Ik heb van dat Aida lint, dat ik ooit ook eens heb gebruikt voor een boekenlegger. Als het aantal steekjes voor de breedte kloppen met dat lint, dan ga ik dat waarschijnlijk gebruiken. Die boekenlegger zou ik toch willen maken tegen de kerstdagen, dus nog tijd genoeg denk ik nu, maar voor je het weet zijn we weer december. Dus te lang mag ik dat niet uitstellen.

 

En hier nu een foto van mijn megawerk. Links zie je een foto van wat het dus moet worden. Rechts mijn werk. Ik ben weer een stapje dichter gekomen bij het eindresultaat. In die grijze poot en de zwarte achtergrond zitten vrij grote vlakken van dezelfde kleur. Dat prik goed door. Ik moet wel goed tellen en bijhouden wat er al geprikt is, want een fout is snel gemaakt en uithalen is iets waar ik een grondige hekel aan heb.

 

Flutter,katten,handwerk

 

17:29 Gepost door >^..^< kattenfreak in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |