04-12-06

@!*#!&@ piep piep

Dat is nu wel echt om te vloeken. De "Cats" is haast af, op 200 steekjes na en nu moet het toch lukken dat ik voor die 200 steekjes nu net de kleur niet meer in mijn stock heb zitten. Gisternavond, mijn doos met stock nagekeken om te zien of mijn database van voorraad geen fout bevatte, maar dus niets gevonden.

Nu hoop ik dat mijn zus mij dat kleurtje zal kunnen lenen. Ik ga haar straks even bellen.

Ik heb ondertussen wel iemand in de US gevonden die mij wil helpen om mijn stock aan te vullen. In de US betaal je namelijk maar een zesde van wat je hier in Belgie betaald. Maar dat is dus niet morgen dat it dat zal ontvangen.

Vanavond ga ik dus iets nieuws uitzoeken.

08:35 Gepost door >^..^< kattenfreak in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

heel mooie site Goedemorgen Veerle, ik was mijn mails aan het opkuisen en kwam je mail tegen met verwijzing naar je blogje. Echt tof! Ik wist niet dat je al zoveeeeeeel mooie werkjes had gemaakt. Ik moet ook nog eens en foto maken van dat prachtig werkje dat je hebt gemaakt van onze Simba, dan kan je het erbij zetten! Doe zo verder ! Tot morgenavond, groetjes, Mieke en een aaike voor je Adonisje, verwen hem maar goed vanavond, want het is Sinterklaas vandaag.

Gepost door: mieke | 06-12-06

De commentaren zijn gesloten.